Дъщерята на Мира Добрева разкри защо майка ѝ е била оперирана по спешност


Дъщерята на Мира Добрева разкри защо майка ѝ е била оперирана по спешност
Снимка: Facebook Мира Добрева

Както вече ви съобщихме, Мира Добрева беше оперирана по спешност в "Пирогов", след което беше поставена в медикаментозна кома. За щастие 51-годишната обичана журналистка вече се възстановява, диша самостоятелно и говори. Тъй като се появиха слухове защо е била хоспитализирана, нейната дъщеря Лора реши да ги опровергае. Тя даде откровено интервю за в. "24 часа", в което сподели, че причината е остър перитонит. "Деляха я (майка ѝ бел.р) часове, ако не минути от смъртта", разкри Лора.

Защо Мира Добрева е била оперирана по спешност

"На 3 септември изкачихме Рилските езера с цялото семейство. Беше незабравимо преживяване с гледки, спиращи дъха. Не очаквахме, че едва два часа след като се прибрахме вкъщи, дъхът ѝ наистина бе на косъм от това да спре. Мама направи остър перитонит и по спешност бе приета за операция на корема в “Пирогов”. След успешната операция обаче се развиха други усложнения и инфекции. Тя спря да може да диша самостоятелно - поради това се наложи да бъде вкарана в реанимация, поставена в медикаментозна кома и интубирана. Тук е редно отново да кажа, че през цялото време тя бе под зорките наблюдения на невероятните професионалисти в “Пирогов” - и сме безкрайно благодарни за това, че те се грижеха за нея денонощно, и въпреки пречките и усложненията се пребориха за нейния живот."

Вижте още: Митко Рачков издаде дали има нова половинка (ВИДЕО)

Нейният призив

"Едва ли ще намеря думи, с които да опиша какво преживяхме всички в семейството, разбира се, нищожно в сравнение с всичко, през която тя самата мина. Мама мрази клишета, но те са такива с причина - и от днешна гледна точка мога да кажа, че тези ситуации те учат на много.

Първо, животът е кратък - и крехък. Не забравяй да казваш на хората, които обичаш, че ги обичаш - бъди направо досаден! Прекарвай всеки свободен миг с тях и осъзнай, че нито един ангажимент няма краен срок така, както краен срок има само животът.

Живей го, граби с пълни шепи, изведи майка си на обяд, напазарувай на баба си за вкъщи, излез на разходка с баща си и почерпи брат си със сладолед, защото тези мигове се изплъзват много преди да осъзнаем какво всъщност значат за нас."

Вижте още: Благородно: Васил Гюров спечели рекордна сума от "Стани богат" и я дари

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Един имаше, който ме разплакваше. Обичах го, повече от всички, които ме разсмиваха..

Елиф Шафак, "Любов"

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама