Бионсе и Джей Зи сложиха най-скъпите диаманти в света


Бионсе и Джей Зи сложиха най-скъпите диаманти в света
Снимка: Instagram

Когато имате Бионсе и Джей Зи на разположение за рекламна кампания, която има за цел да открие нова ера, трябва да бъдете смели. За Tiffany & Co. това означава да украсят Бионсе с 128,54 -каратовия Tiffany диамант, носен преди това само от трима души (сред които и Одри Хепбърн).

Разбира се, безценният диамант Fancy Yellow изглежда точно като у дома си около врата на Бионсе в новата кампания About Love, снимана от Мейсън Пул и режисьора Еманюел Аджей. Безценното колие е комплект с 22-каратовия пръстен с жълт диамант, изрязан под формата на възглавница.

Пламна луксозно имение на Бионсе и Джей Зи 

Що с отнася до Джей Зи,той позира в изчистен черен смокинг и, разбира се, има свой собствен дял от бижута. Брошката „Птица на скала“ от Жан Шлумбергер, един от най-известните бижутери на 20-ти век, който някога е бил вицепрезидент на Tiffany & Co, е преработена в уникален чифт маншети за рапъра.

„Бионсе и Джей Зи са олицетворение на съвременната любовна история. Като марка, която винаги е стояла зад любовта, силата и себеизразяването, не можехме да си представим по-емблематична двойка, която по-добре представя ценностите на Тифани.“ казва в съобщение Александър Арно, изпълнителен вицепрезидент.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Звезди


Реклама

Не се обиждам от вицове за тъпи блондинки, защото не съм тъпа. А не съм и блондинка.

Доли Партън

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама