Антонио Бандерас и Дакота Джосън: Емоционалната връзка е по-силна от кръвната


 Антонио Бандерас и Дакота Джосън: Емоционалната връзка е по-силна от кръвната
Снимка: Getty/Guliver Images

Не всички знаят, че звездата от "50 нюанса сиво", Дакота Джонсън, е доведена дъщеря на Антонио Бандерас. Още по-изненадани ще останете, когато разберете, че те имат изключително силна връзка и приятелство вече над 20 години, въпреки факта, че майката на Дакота, Мелани Грифит, и Бандерас вече не са заедно. Ето няколко неоспорими доказателства, че емоционалната връзка е много по-силна от кръвната.

1. Антонио винаги е приемал Дакота като своя дъщеря

Дакота е родена в семейството на актьорите Мелани Грифит и Дон Джонсън през 1989г. През 1995 година, когато Дакота е на 6 години, те се развеждат. Същата година на снимачната площадка Мелани се среща с Антонио Бандерас, искрата пламва, сключват брак и живеят заедно чак до 2015 година. Антонио винаги говори открито за любовта си към Дакота, наричайки я "дъщеря ми". Младата актриса на свой ред признава, че Бандерас е един от най-влиятелните хора в живота ѝ.

2. Дакота има полусестра - Стела Бандерас

През 1996г. Бандерас и Грифит посрещат на бял свят дъщеря си Стела дел Кармен Бандерас, която е със 7 години по-малка от Дакота. Двете сестри имат много силна връзка, а Дакота често нарича любовта си към нея "магична".

3. Бандерас придружава Дакота на първите й "червени килими"

Още от малка Дакота участва в социални събития и се появява на различни мероприятия в компанията на родителите си. На повечето снимки от близкото минало обаче се вижда, че именно Бандерас я държи за ръка, прегръща я или бащински докосва рамото ѝ. Дакота дори присъства на Оскарите, когато е само на 10 години!

4. Антонио ѝ дава първата роля във филм

През 1999 година, на 9-годишна възраст, Джонсън получава първата си роля във филма "Луд в Алабама", където тя и по-малката ѝ сестра изиграват дъщерите на главната героиня Лусил Винсън (Мелани Грифит). Филмът е режисиран от Антонио Бандерас.

5. Бандерас я кара да завърши училище

Да си баща означава да имаш повече отговорности, отколкото забавления. И макар Дакота да има огромен потенциал за кино индустрията, Антонио не й позволява да зареже гимназията в името на снимките. Затова първото й истинско прослушване е на 18 години.

6. Дакота владее испански, благодарение на него

Веднъж Дакота призна, че когато Антонио е дошъл в семейството, той е донесъл и невероятни испански роднини, фламенко и испански, разбира се. Джонсън споделя в интервю, че отлично разбира езика, но не може да говори свободно все още.

7. Дакота е една от причините бракът на Бандерас и Грифит да е успешен

Понякога процесът на развод е толкова сложен, че може да обезсили самия брак. Но това няма нищо общо със семейството на Бандерас-Грифит. Актьорът наскоро призна, че Дакота винаги ще означава много за него и бракът му с Мелани Грифит си е заслужавал по много причини, най-голямата от които е била Дакота.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Звезди


Реклама

Ако мъжете не трябва да бъдат агресивни, за да бъдат приети, тогава жените няма да се чувстват принудени да бъдат покорени.

Ема Уотсън

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама