Забраниха на Ким Кардашиян да паркира в Ел Ей


Забраниха на Ким Кардашиян да паркира в Ел Ей
Снимка: Getty Images/Guliver

На някои места по улиците на Лос Анджелис се появиха знаци, забраняващи на звездната светска личност Ким Кардашиян и нейните сестри Кортни и Клои да паркират "по всяко време", съобщава Би Би Си.

Всъщност става дума за осъществяване на идея на художник, известен с творческия псевдоним "Пластмасовия Исус". На него му омръзнали уличните задръствания, които се получават в резултат на преследването на сестрите Кардашиян от папараци и фенове. Поради което на твореца му дошла идеята да забрани на звездните сестри да паркират на някои места в Ел Ей.

"Пластмасовия Исус" приготвил няколко пътни знаци, които монтирал на пилони на бул. "Мелроуз", както и пред култовия ресторант The Ivy на бул. "Ребъртсън", в който обгрижват холивудските звезди, както и на още няколко места. Знаците са почти неразличими от законните, които забраняват паркирането. Само, че надписът на "нововъденията" гласи: "За Кардашиянови паркирането е забранено по всяко време".

"Пластмасовия Исус" лично обяснил в предаване на Би Би Си защо сътворил тази творческа инсталация.

"Задръствания се появяват навсякъде, където се отправи семейство Кардашиян – на пазар, да хапнат, да заредят колата. Кардашиянови станаха културен феномен в медиите, за съжаление, в ущърб на обществото. Медиите живеят от тираж, а от неотдавна – и от кликване в интернет. "

Полицията на Лос Анджелис гледа на новите "знаци" като акт на вандализъм. Художникът не е съгласен с това: "Тези знаци са само временна инсталация, както и много други пътни знаци в Ел Ей. Те скоро ще бъдат махнати".

Източник: БГНЕС

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

В живота няма такова нещо като рано или късно... Всичко се случва точно когато трябва.

"Любов", Елиф

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама