Васил Найденов е специален гост на Мария Илиева на концерта ѝ "Играя стилно"


Васил Найденов е специален гост на Мария Илиева на концерта ѝ "Играя стилно"

Мария Илиева разкри най-голямата изненада, която подготвя за концерта си на 05.03. в Sofia Event Center. Специални гости на концерта ѝ са двама от най-великите български музиканти за всички времена – Васил Найденов и Константин Цеков (ФСБ).

Певицата неведнъж е споделяла огромното си възхищение от таланта и творчеството на Васил Найденов. „Мой приятел, вдъхновител и учител, моят личен музикален герой. Голяма чест и безкрайно вълнение е именно той да излезе на сцената до мен в един от най-важните концерти в кариерата ми. Да ни партнира музикалното величие Косьо Цеков определено е моя сбъдната мечта.” разказва Мария.

Дуетът на Васил Найденов и Мария Илиева, аранжиран и акомпаниран от големия пианист, композитор и един от създателите на култовата ФСБ, несъмнено е събитие за българската музикална история.

Концертът на Мария Илиева в Sofia Event Center на 05.03. ще представи шоу на световно ниво. Освен Васил Найденов и Косьо Цеков, гост-артисти на поп кралицата ще бъдат нейните любими сценични партньори и приятели Графа и Любо, както и младите надежди на българската музикална сцена Наско Колев и Александра Борисова – Sunny. Мария ще представи два нови сингъла от предстоящия си албум.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Звезди


Реклама

Не можеш да имаш всичко. Къде ще го сложиш?

Ан Ландърс

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама