Веси Бонева и Бобо с общо парче


Веси Бонева и Бобо с общо парче

Винаги усмихнатата и все така влюбена в живота, Веси Бонева застана пред обектива на модния фотограф Теди Грозданов и позира за корицата на първото издание на дигиталното списание "Starlette“.

След последния хит на певицата "Обсебен си", следват още много нови проекти, чисто нов албум, а в края на септември факт ще бъде и песен със специалното участие на рапъра Бобо.

В новия албум на Веси Бонева, който е почти завършен, ще има гост музиканти и изпълнители от Ню Йорк, Германия и Ямайка. Отново ще бъде и на английски, и на български език.

Открита, искрена и вдъхновена от красотата на малките неща в живота, Веси сподели: "Ако имах вълшебна пръчица, щях да направя така, че всички военни съоръжения и химически оръжия да изчезнат от този свят. Бих спряла всички войни! След което бих направила така,че всеки един човек на тази планета да има на разположение нормални условия за живот, храна, вода и чиста енергия! Най-важното е да не спираме да мислим в тази посока, защото нашите мисли са най-вълшебната ни пръчица!“

 

 

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Всеки мъж сам си поставя "оценка", избирайки жената до себе си. Някой избират шестицата, други се оценяват за среден.

Камен Донев

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама