Уилям и Кейт почерпиха поданиците си със сладкиши


Уилям и Кейт почерпиха поданиците си със сладкиши
Снимка: Getty Images/Guliver

Принц Уилям и бременната херцогиня на Кеймбридж Кейт Мидълтън се изпратили пасти и други сладкиши на събралите се хора пред болницата, където се намира Кейт и всеки момент се очаква да роди второто кралско бебе.

Сред подаръците за чакащите от Кенсингтънския дворец – официалната резиденция на Уилям и Кейт, е имало пасти, кроасани и ябълкови тригуни.

"Сигурно са видели по новините, че ние лагеруваме тук от седмици в студа и мога да ви уверя, че тук е наистина студено", споделя Кати Мартин, която е една от многото поданици на британската корона, които очакват с нетърпение пред болницата "Сейнт Мери" раждането на второто дете на двойката. Кутията със сладкиши, която Кати е получила, е била опакована с розова панделка, което според нея е знак, че новороденото ще бъде момиченце. Двойката все още не е обявила пола на второто си дете, което даде многобройни поводи за догадки и залагания.

Според британското издание "Телеграф" бебето е трябвало да се роди миналата седмица и раждането по всяка вероятност ще се състои през идните дни.

Източник: БГНЕС

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Най-лошият махмурлук е този на душата. Мешаш различни чувства в големи дози и накрая повръщаш апатия.

Луис Карол

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама