Три уникални визии от София Борисова за концерта на Мария Илиева „Играя стилно”


Три уникални визии от София Борисова за концерта на Мария Илиева „Играя стилно”

За концерта си на 05.03. в Sofia Event Center Мария Илиева за пореден път се доверява на топ дизайнера София Борисова за сценичното си облекло. Поп кралицата разкрива, че по време на „Играя стилно” ще смени три тоалета, всеки специално създаден за различните части на концерта.

Мария Илиева и София Борисова имат няколко общи проекта зад гърба си. Двукратната носителката на приза „Златна игла” е дизайнер на роклите, с които Мария Илиева излезе на сцената на зала „Олимпия” в Париж и 20-хилядната „Арена Атлантико” в Лисабон като специален гост на световното турне на мегазвездата Тони Карейра. През 2014 Мария Илиева става лице на колекцията на модната къща на София Борисова Романтика Фешън „Red Carpet”.

За трите визии на Мария Илиева София издава, че са червена, черна и сребърно-златиста, съобразени с най-новите модни тенденции и изработени специално за концерта на 5-ти март в Sofia Event Center. Червената дантела е изработка на фабриката, с която работи Зухаир Мурад, а дизайнът е от последната колекция на София Борисова. Черната визия е от еко кожа и пера  - модната тенденция за 2015, а третата визия е от ефектни ръчно обшити мъниста.

В края на януари София Борисова представи новата си колекция Lace Magic 2015 на бляскаво ревю пред близо 400 души. С част от нея дизайнерката ще участва през лятото в седмицата на модата в Италия.

Друга изненада, която Мария Илиева разкри в неделя при гостуването си в предаването на Люба Кулезич, е че Графа и Любо са още двама от артистите, които ще бъдат част от специалните ѝ гости на концерта. Освен емблематичните си дуети с тях, поп кралицата ще изпълни за пръв път и новия си сингъл с Атанас Колев. Александра Борисова – Sunny - ще направи дебюта си като артист на лейбъла Стерео стая с кавър на любима нейна песен, съчетан с красотата на народната музика, която носи в кръвта си. Певицата все още запазва в тайна имената на още двама от гостите си, но разкрива, че са едни от най-вдъхновяващите за нея български музиканти.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Звезди


Реклама

Еманципацията на жените доведе до загуба на тайнствеността и мистерията на жената.

Грейс Кели

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама