Теди Духовникова гледа децата си близо до природата


Теди  Духовникова гледа децата си близо до природата

След един особено успешен сезон в театъра и телевизионното кино Теодора Духовникова разказва за съзряването си като актриса, за преодолените съмнения и за непреодолените, за правите отсечки и завоите в живота си .

Теди и преди е казвала, че в сърцето й има място само за един мъж, но защо вече не просто го обича, а го обожава, ще разберете от интервюто й в августовския брой на EVA.

Теди е пределно искрена и когато говори за разочарованията от приятелството, от предателствата на "жълтите си познати“.

Разказва и защо е "дала“ лицето си на Отбора на надеждата – един от най-читавите социални проекти, обърнати към децата без родители.

В интервюто на Теди Духовникова има и много море и лято, може би, защото е правено в Лозенец - любимия черноморски оазис на Теди, където са нейните хора и нейните красиви спомени за безметежни купони и любов.

В интервюто актрисата споделя, че гледа двете си дъщери без страх и максимално близо до природата.

"Аз много харесвам майките на Лозенец с многото им деца, които са отглеждани без страх. Колко бебета са изгледани и на кемперите в Лимнос, в Лефкада. Това не значи, че ги гледаме зле. Те пак си имат режим. Обаче децата са по родителите, по техните навици, а не родителите по децата. По резултата ще ги познаете, а нашите деца са си чудесни. И двете ми дъщери тръгнаха на детска градина с любопитство, без да пищят. Обуха си пантофите и чао. Защото не са били до полата ми непрекъснато и външният свят не ги плашеше", казва звездата.

"Най-важното е да разбереш, че децата, освен че са твои, са със свой път, свой характер. И не мога да ги предпазя от неща, които на мен са се случили. Даже считам, че човек трябва да си мине през шамарчетата в живота. Но най-хубавото нещо на моето общуване с децата е, че много си говорим. Като големи хора" - споделя Теди

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Когато целият свят мълчи, дори един глас става могъщ.

Малала Юсуфзай

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама