Съвети за родители от звездите


Съвети за родители от звездите

Всички знаем каква голяма роля имат родителите във възпитанието на децата и достигането на техния потенциал.

Те са отговорни не само за тяхното физическо израстване, но и за развитието на умения като общуване, креативност, работа в екип и увереност.

Да имаш дете е трудна задача, затова често прибягваме до съвети. Днес ще ви предложим да почерпите доза мъдрост от звездите.

Кейт Уинслет

40-годишната актриса е майка на 15-годишната Миа, 12-годишния Джо и 2-годишния Беър.

"Когато растях, никога не чувах положителни думи за тялото си от жените в семейството ми. Само негативни. Затова един ден застанах с Миа пред огледалото и й казах: "Ние сме големи късметлийки, че имаме форми, че сме закръглени."

Джейми Оливър

40-годишният готвач е баща на 13-годишната Попи, 12-годишната Дейзи, 6-годишната Петал и 5-годишния Бъди, а жена му в момента е бременна с петото им дете. Той иска децата му от малки да се научат да се трудят и да знаят цената на парите. "Искам да започнат да работят в пъба на баща ми, както аз."

Челси Клинтън

36-годишната дъщеря на бившия президент на Америка Бил Клинтън има 1-годишна дъщеричка, Шарлот. 

"Един от най-ценните уроци, които родителите ми дадоха и искам да предам на своето дете, е вярата, че няма невъзможни неща и всички предизвикателства могат да бъдат преодолени."

Принц Уилям

Той и съпругата му Кейт имат две деца - принц Джордж на 2 годинки и принцеса Шарлот на 1. Дукът на Кеймбридж иска да са здраво стъпили на земята. "Не само живееш в дворец. Много е важно да излизаш и да виждаш как протича реалният живот."

Анджелина Джоли

40-годишната актриса е майка на 3 осиновени деца и 3 биологични - Мадокс, 15, Пакс, 12, Захара, 11, Шайло, 9 и 7-годишните близнаци Вивиан и Нокс. Тя вярва, че е важно да ги остави да бъдат себе си и да не им налага своите виждания. "Никога няма да бъда родител, които кара децата си да бъдат нещо, което не са. Това е просто лошо родителство."

Стела Маккартни

44-годишната дизайнерка е майка на 4 деца. "Важно е те да знаят, че могат да направят и постигнат всичко."

Джада Пинкет Смит

44-годишната актриса е майка на 18-годишния Джейдън и 16-годишната Уилоу. "Искам те да се чувстват добре, да се усмихват. Когато децата се чувстват страхотно заради това, което са, няма за какво да се притеснявате."

Кейт Хъдсън 

36-годишната актриса е майка на 12-годишния Райдър и 4-годишния Уайът. Тя казва, че се старае да възпитава децата си, както нейните родители са го правили.

"Родителите ми позволяваха на мен и брат ми да имаме свободата да бъдем себе си, да се чувстваме уверени в изборите, които правим, и да правим грешки без да ни съдят много... Надявам се, че мога да свърша същата добра работа."

 

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Най-голямата болест в днешните времена е да не бъдете обичани.

Принцеса Даяна

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама