Шинейд О’Конър с опит за самоубийство


Шинейд О’Конър с опит за самоубийство
Снимка: Getty Images / Guliver

Шинейд О’Конър съобщи на последователите си, че на 48-годишна възраст е решила да сложи край на живота си, написа певицата в неделя, съобщи TMZ.

В поста си във Facebook тя пише, че е в хотел "някъде в Ирландия", регистрирала се е под измислено име и е взела смъртоносна доза лекарства.

За самоубийството си обвинява семейството си. Според нея роднините й, както мъжа и децата й, са показали "ужасяваща жестокост” и са извършили "кошмарна поредица от предателства” към нея.

"Взех смъртоносна доза. Няма друг начин да постигна уважение. Плаках в продължение на седмици. А те ми отговаряха да вървя на … . Моето семейство не ме цени”, написа О’Конър.

По-късно сайтът TMZ съобщи, че полицията е успяла да открие певицата жива и без опасност за живота някъде в Дъблин и да я предала за по-нататъшно наблюдение на медиците. Порталът не уточнява дали тя наистина се е опитала да сложи край на живота си.

През юли 2015 година Шинейд отмени лятното си турне заради заболяване. 

Шинейд О’Конър има повече от 10 албума и 30 сингъла, припомня лента.ру. Световна известност получава с изпълнението на кавър на песента на Принс "Nothing Compares 2 U". За албума "I Do Not Want What I Haven’t Got" О’Конър получи "Грами” през 1991 година.

Жени се 4 пъти, има 4 деца между 9 и 28 години. Последният й съпруг е психотерапевтът Бари Херидж.

Източник: БГНЕС

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Когато паднеш, все още не си победен. Истински победен си тогава, когато откажеш да станеш и да пробваш отново.

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама