Селена Гомес: Подложих се на химиотерапия


Селена Гомес: Подложих се на химиотерапия
Снимка: Getty Images/Guliver

Селена Гомес е претърпяла химиотерапия, след като е била диагностицирана с автоимунното заболяване лупус преди две години.

23-годишната певица е била принудена да излезе от светлината на прожекторите в края на 2013 г., за да се подложи на агресивна форма на лечение, за да елиминира симптомите на автоимунното заболяване.

"Бях диагностицирана с лупус и се подложих на химиотерапия. Можех да получа инсулт”, разкри изпълнителката пред списание "Билборд”.

Именно това била причината, поради която Гомес прекрати австралийската и азиатската част от своето световно турне през декември 2013 г. Тогава се разпространиха слухове, че звездата влиза в клиника за лечение на наркозависимости.

"Толкова бях разочарована от тази таблоидна история. Работя от 7-годишна и съм посланик на УНИЦЕФ от 17-годишна”, разказа Селена.

Въпреки разочарованието, чаровната певица сподели, че негативните коментари и фалшивите обвинения са я мотивирали да създаде своя нов студиен албум "Revival”. "Омразата ме мотивира”, каза Селена Гомес.

Лупус е потенциално фатално заболяване, при което имунната система атакува здрави тъкани, което води до възпаление в много части на тялото. Най-честите симптоми включват болка или подуване на ставите, болки в мускулите, треска, болки в гърдите, косопад, обриви и силна умора.

Източник: БГНЕС

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Не се бойче, че ще ви стъпчат - стъпканата трева се превръща в пътека.

Блага Димитрова

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама