Роналдо потвърди раздялата с Ирина


Роналдо потвърди раздялата с Ирина

Кристиано Роналдо най-накрая проговори за отношенита си с руския модел Ирина Шейк. Португалският футболист потвърди, че двамата са се разделили. 

"След петгодишна връзка, отношенията ни с Ирина Шейк приключиха. Двамата вярваме, че тази стъпка - да сложим край сега, е най-добрата за нас", се казва в писмото на Роналдо, изпратено до агенция "AP"

Както е известно, спекулациите за раздяла между двамата започнаха след церемонията на "Златната топка", където рускинята не се появи, за да подкрепи победителя. Тя изкара и сама на екзотична ваканция рождения си ден.

Но каква е причината за края на тяхната връзка? Португалските медии разкриха, че синът на футболиста, който носи неговото име, е виновник за раздялата им. Малчуганът казал неприлични думи за рускинята в нейно присъствие. Кристиано не му направил необходимата забележка, което подразнило Шейк.

Случката се разиграла преди няколко месеца. Тя отново излязла на дневен ред покрай коледно-новогодишните празници. Роналдо бил категоричен, че ще ги прекара с Кристиано-джуниър, което не се понравило на Ирина Шейк. Малчуганът е отглеждан от майката на голмайстора Долорес и неговите сестри Елма и Лилиана. Основната версия за раздялата на звездната двойка е конфликт между Ирина и най-доверените хора на португалеца.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Ако винаги се опитваш да бъдеш нормален, никога няма да разбереш колко невероятен можеш да си.

Мая Анджелоу

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама