Рене Зелуегър е неузнаваема


Рене Зелуегър е неузнаваема
Снимка: Getty Images/Guliver

Рене Зелуегър е известна с това, че не се страхува напълно да се преобразява за филмови роли. Това явно важи и за реалния живот. 45-годишната актриса се появи вчера на събитие на списание Elle в Холивуд, като шокира присъстващите с визията си.

Рене предизвика множество коментари. Някои подчертаха, че звездата прилича повече на Камерън Диас, отколкото на самата себе си.

Има голяма промяна в очите, формата на носа и брадичката, а лицето й е необичайно подпухнало. Въпреки че тя никога не е признавала, че е лягала под ножа, промяна е повече от очевидна.

Сама Зелуегър коментира нападките към себе си така: "Радвам се, че хората смятат, че изглеждам различно. В последните години живея различен, щастлив и по-пълноценен живот и явно това си личи. Моите приятели казват, че изглеждам спокойна“, каза актрисата от поредицата за Бриджет Джоунс пред сп. People.

Последните две години Рене си взе почивка от киното и се фокусира върху личния си живот и връзката си с китариста Дойл Брамхол II, с когото са заедно от 2012 година.

 

Според вас на какво се дължи корената промяна в Рене - пластични операция или на здравословен начин на живот?

 

ВИЖТЕ РЕНЕ ПРЕЗ ГОДИНИТЕ!

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Достатъчно е да погледнете през очите на Любовта, за да видите красотата навсякъде.

Петър Дънов

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама