Първа снимка от сватбата на Джордж Клуни


Първа снимка от сватбата на Джордж Клуни

Джордж Клуни се раздели с ергенския живот и сключи брак с Амали Аламудин в събота, 27 септември, на частна церемония във Венеция.

Те се ожениха пред погледите на членове на семействата им и близки приятели, сред които Мат Деймън, Синди Крауфорд и Боно.

В понеделник, 29 септември, известният актьор и адвокатката за втори път имаха възможност да си кажат "Да", след като сключиха и граждански брак в исторически дворец край Канале гранде във Венеция.

Вече се появи и първата снимка от тяхната романтична сватба, състояла се в събота. Младоженците красят корицата на новия брой на сп. Hello.

На снимката новото звездно семейство изглежда много щастливо.

Амали е била облечена в дантелена рокля, дело на Оскар де ла Рента, украсена с перли, диамантени детайли и шлейф. "Той е толкова елегантен дизайнер, толкова елегантен човек", казва Амал за моделиера.

Джордж пък е бил в смокинг на Джорджо Армани. "Джорджо е класика в класиката. Той е мой добър приятел от много години и тази вечер не би била пълна без него." Актьорът е носел и ръкавели, гравирани с името му на арабски език, които са подарък от булката.

"Джордж и Амал излъчваха любов през цялата нощ, сватбата беше изключително специална, беше легендарна. Тези три дни с двете семейства, приятелите, атмосферата и всичко останало ще бъдат скъп спомен до края на живота ми", каза майката на младоженката Бариа пред сп. People.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Вчера бях умен, затова исках да променя света. Днес съм мъдър. Затова променям себе си.

Шри Чинмой

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама