Предложение за брак на Олимпиадата в Рио


Предложение за брак на Олимпиадата в Рио
Снимка: Getty Images

Само минути след получаването на сребърен медал в дисциплината на 3-метров скок на трамплин китайката Хъ Дзъ беше помолена да поеме по много по-различен път.

25-годишната състезателка беше посрещната от приятеля си Кин Кай, олимпийски гмуркач, който коленичи на подиума и ѝ предложи кутия, в която имаше годежен пръстен.

Тя стоеше шокирана и закри устните си преди Кин да постави пръстена на пръста ѝ и даде знак на зрителите.

Дзъ не очакваше предложението точно след като спечели сребърния медал.

„Ние излизаме от шест години“, каза Дзъ пред репортерите. „Не знаех, че ще ми предложи днес и не очаквах, че ще се омъжа толкова рано.“

„Той каза много неща на подиума. Даде много обещания, но нещото, което ме докосна най-много е, че мисля, че той е човекът на когото мога да се доверя през остатъка от живота ми“, добави Дзъ.

Кин вдигна палец към публиката, след като направи предложението. Той е бронзов медалист в мъжкото скачане от 3-метров трамплин. Също така даде на половинката си червена роза, обвита в стъкло.

 

Това е вторият годеж, който се случва по време на игрите в Рио, след този на бразилския ръгбист Айседора Серуло и приятелката му Марджъри Еня. В този случай вместо пръстен Марджъри получи златна панделка, която Серуло завърза около пръста й, предаде CNN.

"Олимпийските игри може да изглеждат като финал, но за мен това е като начало на нов живот с някого“, каза Маджъри пред ВВС. „Искам да покажа на хората, че любовта победи.“

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Не приемайте себе си твърде сериозно. Знайте кога да се присмеете на себе си.

Холи Бери

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама