Полтроу: Бившият ми съпруг ми е като брат


Полтроу: Бившият ми съпруг ми е като брат
Снимка: Getty Images/Guliver

Гуинет Полтроу чувства бившия си съпруг Крис Мартин "като брат". Двамата продължават да бъдат близки и след раздялата им през 2014 година.

Споменаването на "приятелство" след провален брак на знаменитости е често срещано лицемерие в публичното пространство, но Полтроу и вокалистът на Coldplay със сигурност правят изключение. Те често се появяват заедно на снимки от ваканции и разходки с децата им – Епъл, която е на 11, и Моузес на 9.

"В идеалния случай оставаш женен. Ако не можеш, няма ли да е добре да запазиш семейството, да оставиш настрани собствените си неща достатъчно дълго, за да разбереш какво е това ново семейство и кой съм аз в него", каза Полтроу в интервю за списание Glamour.

"Крис е страхотен бивш съпруг. Двамата оставяме себе си встрани и се опитваме да направим нещо, за което никога не сме имали пример.”

Актрисата неведнъж е изтъквала непонятното чувство, което е изпитала при приключването на брака й. Нейните родители, тези на Мартин, както и повечето хора в обкръжението им са част от дългогодишни и здрави връзки.

Полтроу признава, че двамата прекарват много време заедно заради децата си, като дори често преспиват в къщата на другия.

"Вчера той дойде в полунощ и спа у нас, за да изненада децата на сутринта, да закусим всички заедно и да ги закара на училище”, разказва американката. Тя също признава, че понякога прекарва нощта в къщата на Мартин в Малибу.

"Прекарваме уикенди всички заедно, също и ваканции. До голяма степен сме семейство, въпреки че нямаме романтични отношения. Той ми е като брат”, заключи Полтроу.

Връзката им е толкова силна, че тя участва в едно от парчетата от последния албум на Coldplay - "A Head Full of Dreams". В песента "Everglow" Полтроу пее хармониите, а заедно с това е вдъхновение за текста, който се отнася до смъртта на баща й през 2002 година.

"Бях много травматизирана от кончината му. Едно от нещата, което най-много ме изненада, беше как света продължи да се върти с многообразие от събития. Не можех да го приема, защото бях изключително съсипана. Всичко това вдъхнови Крис. В последствие той ме покани да пея и аз отидох”, разказва Полтроу.

Двамата се разделиха през 2014 г., като използваха сайта на актрисата "Goop" за да обявят "съзнателното си отделяне", според буквалните й думи. Тя и Крис Мартин подадоха молба за развод година след това.

Източник: БГНЕС

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Защото в крайна сметка човек се познава по това как обича. Не друго, а любовта определя нашата същност.

Уилям Кофин

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама