Парчетата за новия албум на Адел - неясни


Парчетата за новия албум на Адел - неясни
Снимка: Getty Images / Guliver

Невероятната Адел, държи в неведение всичките текстописци, които отговарят за парчетата от новия й албум. Певицата не е казала на нито един от замесените дали творбите им ще бъдат включени в него.

Третият й студиен албум се очаква да излезе догодина. Американската текстописка Даян Уорън, която е работила с Бионсе, сър Елтън Джон и Уитни Хюстън, казва, че не знае дали песните й са включени в новия албум на Адел. "Миналата година бях в Лондон и работихме по няколко нови проекта с Адел. Направихме няколко страхотни песни, но не зная дали ще бъдат включени в албума. Не мисля, че някой знае", казва тя.

Уорънър добави, че не очаква в скоро време да разбере дали текстовете й са част от албума, защото певицата иска да мине известно време, за да бъде сигурна, че всичко с този проект е наред. "Тя има собствен ред на действие. Никой не я притиска да взема решенията бързо. Тя сама трябва да реши, че всичко е готово. Когато бях с нея в студиото тя пееше от дъното на душата си. Гласът й беше невероятен", казва текстописката.

Последният албум на Адел е "21" от 2011 г. Миналата година тя спечели Оскар за саундтрака "Скайфол" към филма за Джеймс Бонд "007 Координати: Скайфол".

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

На жените им е нужен повод, за да правят секс. На мъжете им трябва просто място.

Били Кристъл

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама