Оливия Уайлд: Майка съм и изглеждам като всички останали


Оливия Уайлд: Майка съм и изглеждам като всички останали

Красивата Оливия Уайлд разказва за майчинството и как се е променило тялото й в априлския брой на сп. Shape.

Не съм в перфектна форма. Всъщност, никога не съм била толкова отпусната. Снимките ми в това списание са направени така, че да покажат най-добрите ми страни. Истината е, че съм майка и изглеждам като всички останали", казва актрисата.

За първите седмици на майчинството: "Първо, не сте виждали вагината си от месеци, въпреки че тя е виновна, че сте в тази ситуация. Сега, когато най-сетне може да потвърдите, че в действителност е все още там, тя не изглежда така, както си я спомняте."

За връщането на работа: "Ако не бях на работа, щях да си остана вкъщи с моя малък мъж. Харесвам бира и пица, а те не се в вписват в измислената книга, която обичам да наричам "Как да изглеждаш сякаш никога не си раждала човек. Ръководство за социално приемливо майчинството"."

За тренировките: "Вярвам в един свят, където не се очаква майките да показват някакво физическо доказателство, че са раждали. Затова смятам, че тренировките са подарък както за ума, така и за тялото. Не искам да си губя времето, преследвайки някаква нереална представа за перфектност. По-скоро бих си върнала силата с танци или с нещо, което ми доставя удоволствие."

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Мъжете може да са открили огъня, но жените са открили как да си играят с него.

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама