Обсебена от Ким Кардашиян се превръща в нейно копие


Обсебена от Ким Кардашиян се превръща в нейно копие

Запознайте се с 24-годишната дама, която е похарчила повече от 30 000 долара, за да прилича на Ким Кардашиян.

"В училище всеки ден ме тормозеха заради външния ми вид", казва обсебената от Ким Клеър Лийсън. "Казваха ми, че съм най-грозното нещо на света и че трябва да се самоубия."

Лондончанката споделя, че е станала обсебена от Ким Кардашиян през 2009 година, когато е гледала епизод от риалити шоуто й. Лийсън споделя пред американска телевизия, че след това е започнала да си прави различни интервенции (пластична операция на гърдите, избелване на зъбите, удължители за коса, подплънки за дупе и т.н.), които към момента са й стрували около 30 000 долара.

Въпреки че в момента носи подплънки за дупе, Клеър смята скоро да се подложи на операция, при която да махнат мазнини от различни области на тялото й и да ги имплантират в дупето й.

Лийсън признава, че в момента е потънала в дългове. Естествено, семейството й е разтревожено, но с времето са се научили да приемат манията й и го приемат за нещо нормално.

"Приличайки на Ким, се чувствам сякаш съм непобедима и недосегаема, сякаш никой не може да ме спре. Чувствам се силна… и чувствам, че съм успяла да стана по-уверена и да заобичам себе си малко повече от преди.“

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Почти всички хора обичат да говорят за себе си и им пречи само обстоятелството, че другите не искат да ги слушат.

Съмърсет Моъм

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама