Новозеландските подаръци на принц Джордж


Новозеландските подаръци на принц Джордж
Снимка: Getty Images/Guliver

Британският престолонаследник принц Джордж, който е на осем месеца, със сигурност няма да си спомни визитата в Нова Зеландия заради крехката си възраст, но ще се прибере у дома затрупан от подаръци и сувенири, съобщава агенция ДПА.

Въпреки че се появи пред публика само няколко пъти по време на 10-дневното посещение на родителите си, херцозите на Кембридж, малкият принц се сдоби с куп дарове, сред които кораб, велосипед и безброй мечета.

Най-обемистият подарък за бебето беше кораб-амфибия, опакован с огромна червена панделка, предоставен от корабостроителна фирма в Окланд. Белият надуваем морски съд бе умалена версия на яхтите, с които се състезаваха принц Уилям и неговата съпруга в пристанището на Окланд. Моделът на принц Джордж е без мотор и може да бъде използван както на сушата, така и в морето.

Местен производител на велосипеди дари принц Джордж с мини колело, украсено с маори рисунки, символизиращи пиковете и спадовете в живота и нужния баланс за преодоляването им.


За награда, че си е играл любезно с около 10 свои връстници от Нова Зеландия, малкият британски принц получи голямо синьо плюшено мече от домакините.

Известно е, че принц Уилям е опитен военен пилот. По този повод авиационният център "Омака" реши да дари сина му с миниатюрна кожена авиаторска шапка, издържана в стила от Първата световна война.

По време на публичните си изяви принц Джордж беше затрупван и с дарове от обикновени новозеландски граждани, които му симпатизираха. Така той се сдоби с яркочервено мече, с възглавничка под формата на овца, с книжки за оцветяване, с дървени играчки. Повечето от тях бяха изработени ръчно, специално за невръстната кралска особа.

Не беше пренебрегнат и Лупо, домашният любимец на младото кралско семейство. Кучето получи в дар в град Крайстчърч елегантно вълнено палто.

Източник: БТА

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Не бих казал, че жените нямат характер - те просто всеки ден имат различен характер.

Хайнрих Хайне

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама