Нови подробности за смъртта на Робин Уилямс


Нови подробности за смъртта на Робин Уилямс

Актьорът Робин Уилямс се е обесил, съобщиха следователи.

Представителят на офиса на шерифа в окръг Марин, щата Калифорния, лейтенант Кийт Бойд, включен в разследването на самоубийството на актьора Робин Уилямс, изнесе нови данни за това как е било открито тялото му, съобщава агенция Ройтерс.

63-годишният Уилямс е бил открит от личния си помощник по обяд в понеделник в спалнята му. Той е висял на колан, провесен между вратата на килера и рамката на вратата. Заради състоянието на тялото станало ясно, че смъртта е настъпила часове преди това.

Първоначалната причина за смъртта на актьора била определeна като задушаване вследствие на обесване. В близост до трупа било намерено и джобно ножче, с което били нанесени прорезни рани на лявата китка на Уилямс. По ножчето и ръката на покойника имало следи от засъхнала кръв.

Бойд не уточни дали Уилямс е оставил предсмъртно писмо и дали при самоубийството са били употребени алкохол или наркотици. По думите му пълното токсикологично изследване на тялото на покойника ще отнеме между две и шест седмици.

Актьорът не е общувал с никого през последните дни преди смъртта си и е страдал от депресия, съобщи в."Сън".

"Той стана много дистанциран и малцина можеха да стигнат близо до него... Той влезе в рехабилитационен център и след това се затвори в дома си" - е казал за в. "Сън" приятел на звездата.

Робин Уилямс е страдал от депресия вследствие от злоупотребата с алкохол и наркотици през 80-те години на миналия век. Той успява да се спаси от кокаина, но не се преборва с алкохола и след 20 години трезвеност посяга към него отново.

Новината за смъртта на Уилямс, която разтърси света, не остана разбрана правилно от някои потребители на социалните мрежи. Мнозина изразиха съжаление за смъртта на Роби Уилямс, бившият вокал на група "Take That". Дори защитникът на Реал Мадрид Серхио Рамос объркал написаното в пресата и написа на профила си, че е " поразен от смъртта на Роби Уилямс. "Винаги съм харесвал песните му", сподели футболистът. Сред сгафилите беше и Парис Хилтън: "Довиждане Робин, един от най-добрите певци, които съм чувала... I just wanna feel".

 

 

Източник: БТА

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

В живота няма такова нещо като рано или късно... Всичко се случва точно когато трябва.

"Любов", Елиф

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама