Никол Шерцингер залюби Ед Шийрън?


Никол Шерцингер залюби Ед Шийрън?

Ако се вярва на слуховете, американската певица Никол Шерцингер е намерила нова любов след раздялата си с Луис Хамилтън.

Докато автопилотът прекарва лятото с Риана, неговото бившо гадже се среща и прекарва свободното си време с рижавия си колега Ед Шийрън.

Първата снимка на двамата в Instagram се появи преди месец, но тогава техните почитатели не заподозряха нищо особено, макар че двойката изглеждаше доста приятно. Самият Шийрън има много приятелки в света на музиката и съвместният кадър едва ли е подсказвал за нещо по така.

Но сега британският в. The Sun пише, что 37-годишната Никол и 24-годишният Ед са не просто приятели. Журналисти научиха, че певицата е изживявала раздялата с Хамилтън, слушайки лирическите хитове на Шийрън. И в крайна сметка музикалната утеха прераснала във влюбване.

"Тя се сближи с него преди всичко заради музиката му, разказва източник от нейното обкръжение. След раздялата с Люис на нея й беше тъжно и само слушаше песните на Ед. Сега отношенията им са все още на ранен етап, но двамата вече са много близки".

Впрочем Никол и Ед са били видени заедно в един от пъбовете на Англия.

Източник: БГНЕС

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Вземете разбитото си сърце и го превърнете в изкуство.

Кари Фишър

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама