Ненчо и Йоанна не се ревнуват


Ненчо и Йоанна не се ревнуват

Йоанна Драгнева и Ненчо Балабанов се влюбили, докато записвали първия си дует, днес живеят по пътищата и не се ревнуват.

"Мисля, че това е началото на едно прекрасно приятелство" е една от крилатите фрази на Хъмфри Богарт във филма "Казабланка". Същото може би си е казал наум и Ненчо Балабанов по време на записите на първия си дует с Йоанна Драгнева - "Дай ми време", но ако се замени думата "приятелство" с "любов“.

Актьорът, нашумял от клиповете си в интернет пространството с успешна имитация на Бойко Борисов, рубриката му в "Господари на ефира" и шоуто "Като две капки вода", което спечели, и певицата, ексвокалист на Deep Zone Project, в началото криеха любовта си. И смятат да продължат в същия дух - да не развяват на показ най-съкровените моменти от личния си живот.

Пред сп. Story за първи път двамата се съгласиха да повдигнат поне отчасти завесата за случването на нещата помежду им – първо творчески, след това слушайки гласа на сърцата си. А те и днес им казват, че не са сбъркали, избирайки за своя половинка човек от свободната професия артист.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Жената има само една възможност да бъде красива, но за да бъде привлекателна има сто хиляди възможности.

Монтескьо

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама