Ненчо Балабанов проговори за Йоанна


Ненчо Балабанов проговори за Йоанна

Един от любимците в "Като две капки вода" - Ненчо Балабанов, разказва пред списание Story за голямата слава, с която рязко се сблъска, както и за новата си любима.

Не е учудващ големият интерес към личния му живот – разводът му преди около половин година с майката на сина му, както и личността на сегашната му приятелка, която чаровният актьор крие старателно от любопитните очи. Заговори се, че новата любов на Ненчо е певицата Йоана Драгнева, екс-вокалистка на Deep Zone, която го аплодира бурно в тв шоуто.

Двамата имат и съвместно парче, а и често могат да бъдат засечени заедно. Самата Йоана отрече, че между тях има нещо повече от съвместни проекти, но преди броени дни папарашки снимки ги уличиха как се държат за ръка и се целуват страстно под прикритието на софийската нощ.

"С Йоана наистина прекарваме много време заедно, защото имаме общи проекти, вкусове и т.н. Ако решим, че се е случило нещо по-различно между нас или че искаме да говорим за това, ние ще го направим със сигурност. Нали знаете, когато едни хора искат нещо да се разбере, те го показват. Това, че не сме го направили, означава, че няма смисъл да се продължава да се рови заедно ли сме, или не сме, приятели ли сме само, или какви са личните ни планове. Опитвам се донякъде да си запазя около 20% лично пространство и да не обяснявам имам ли си сериозна приятелка и какви са ми намеренията към някоя конкретна жена. Достатъчно много показвам от себе си в творчески аспект. Докогато, дотогава – то ще стане ясно“, е точният коментар на любимеца на публиката по повод Йоана.

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Аз гледам на тялото си повече като на инструмент, отколкото като на орнамент.

Аланис Морисет

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама