Мъжът на Селин Дион с влошено здраве


Мъжът на Селин Дион с влошено здраве
Снимка: Getty Images/Guliver

Селин Дион отменя концертите си за неопределено време, професионалните си задължения и турнето си в Азия, заради влошеното здравословно състояние на съпруга й.

"Искам да вложа всичките си сили и енергия, за да оздравее съпругът ми. За да постигна това, трябва да посветя времето си на него и на нашите деца", пише певицата в страницата си във Facebook. "Искам да се извиня на феновете ми по целия свят за причиненото неудобство. Искам да им благодаря за любовта и подкрепата им", добавя тя.

Турнето на Дион в Азия трябваше да започне по-късно тази година.

В края на миналата година нейният съпруг Рене претърпя операция за премахване на туморно образувание. Оттогава настъпва "много труден и изпълнен със стрес период за нашето семейство. Преодоляваме предизвикателствата на тази болест ден за ден, като в същото време имам натоварена професионална програма и отглеждам 3 малки деца", пише тя във Фейсбук.

Селин Дион пък страда от остро възпаление на мускулите в гърлото си. Поради това в края на юли тя отмени концертите си в Лас Вегас, но все още не се е възстановила от възпалението.

Източник: БГНЕС

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Елегантността е единствената красота, която никога не избледнява.

Одри Хепбърн

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама