Можете ли да познаете коя е тази певица


Можете ли да познаете коя е тази певица

Кайли Миноуг първо става популярна с участието си в австралийския сериал "Съседи" в края на 80-те години, след което атакува музикалната индустрия и се превръща в една от най-успешните съвременни певици.

Изглежда, че чаровното миньонче е родено да бъде на сцена, след като днес сподели своя бебешка снимка в Instagram, на която носи златна корона и красива рокля.

Изпълнителката публикува сладката черно-бяла снимка, за да отпразнува факта, че днес, 28 май, навършава 47 години.

"Днес е моят рожден ден... днес е моят рожден ден! Много любов на всички прекрасни хора, които обогатиха живота ми! Благодаря ви за всичко!!!! Обичам ви!!!!!", написа звездата под кадъра.

Макар че Кайли може да се похвали с успешна музикална кариера, това не важи за любовния й живот. Тя все още мечтае да срещне мъжа на живота си, като в скорошно интервю дори сподели какъв трябва да е той.

"Обичам силни, чувствителни мъже с чувство за хумор, с които мога да прекарвам добре времето си. Заради моя начин на живот, моят мъж трябва наистина да приема всичко свързано с кариерата ми, тъй като е малко специфично. Моят мъж ще има любовта ми, но той трябва да е уверен и да приема начина, по който изглеждам, когато се събудя сутрин, което е както всички останали", каза Миноуг пред в. Daily Telegraph.


 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

В човешкото сърце винаги остава поне една капка сила - докато е живо, докато се надява, докато вярва.

Самуил, Димитър Талев

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама