Моника Белучи - неустоима и на 50


Моника Белучи - неустоима и на 50

Днес, 30 септември, прекрасната Моника Белучи навършва 50 години. Възраст, която трудно може да дадем на актрисата, въплъщаваща женственост и страст.

Италианката се появява за първи път на екран през 1990 г. в телевизионния филм "Vita coi figli" на Дино Роси.

Първоначално Моника Белучи започва да учи право в университета в Перуджа, но през 1988 г. се премества в Милано и подписва договор с модната агенция Elite Model Management. Скоро след това става една от най-известните манекенки в Италия, Париж и Ню Йорк и прекъсва следването си. През 1989 г. тя се записва на курсове по актьорско майсторство и година по-късно се снима в първия си филм. Говори свободно италиански, английски и френски и участва в продукции и на трите езика.

В продължение на 12 години бе омъжена за известния френски актьор Венсан Касел, от когото има две дъщери - Дева и Леони.

В свое интервю за Psychologies Моника Белучи споделя, че не обича шумните партита и безумно скучае на тях. Предпочита да се среща с приятели. "Имам нужда от истински, искрени отношения”.

Актрисата твърди, че разпознава фалшивите хора за 2 секунди.

"Днес жените имат всички шансове да не стават "износени” с възрастта. Това е фантастично. С годините придобиваме сила, увереност, маниер на поведение, които не сме имали на 20. Жените на възраст носят в себе си едно особено могъщество. Точно затова отказах кариера в Холивуд. Аз протестирам вътрешно срещу това как Холивуд използва жените – актриси. "Използва" е точната дума. Ако преминеш 40 – край, ти си второ качество. Затова не бих могла да живея там", споделя актрисата.

Белучи признава още: "Никога няма да съм слаба. По натура съм доста мързелива. Обичам да похапвам. Това съм истинската аз и не смятам са ставам неистинска".

Актрисата признава, че част от нея е "демонстративно женствена. "Майчинството е другата част от моята женственост. Обичам да играя с образа си, това е забавно – да играеш играта на страстта. А да бъдеш муза и източник на вдъхновение за фотографите и режисьорите е прекрасно."

ВИЖТЕ ОЩЕ СНИМКИ НА МОНИКА ТУК!

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Не времето, а любовта лекува всяка болка. Когато любовта е малко, просто е нужно повече време, за да събереш достатъчно...

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама