Марая Кери иска цирк и нейна статуя на сватбата си


Марая Кери иска цирк и нейна статуя на сватбата си
Снимка: Getty Images/Guliver

Марая Кери се сгоди за милиардера Джеймс Пакър след 8-месечна връзка. Сега звездата започна да планира екстравагантната сватба с австралийския бизнесмен.

Според анонимни източници, запознати с подготовката, Кери е поръчала цирк със слонове, фойерверки и статуя на самата себе си. В тържеството ще се включат и бели тигри, акробати и жонгльори, които да забавляват гостите.

Очаква се, освен светлинното шоу, в небето да прелитат военни самолети. Близък до нея източник разкри, че Марая е поръчала своя статуя специално за големия й ден.

Според слуховете сватбата на певицата ще бъде в имението й на Бахамите. Въпреки това, миналата седмица в британския печат се появи информация, че Джеймс планира тържеството на частен остров в близост до Големия бариерен риф. "Това е зашеметяващо място. Двойката планира да транспортира гостите си с частния самолет на Джеймс”, сподели близък до милиардера.

Певицата е приготвила и специална изненада за бъдещия си съпруг – нова версия на песента "We Belong Together”.

Това ще бъде трети брак за Марая след Томи Мотола, с когото се венча през 1993 и раздели пет години по-късно. След това звездата се омъжи за Ник Кенън, с който все още финализира развода си. Двамата имат близнаци – Монро и Марокан. Джеймс Пакър също има два брака зад гърба си, като последният му приключва през 2013 г.

Източник: БГНЕС

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Най-красива е една жена, когато е изморена от смях!

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама