Линдзи Лоън се извини на феновете си


Линдзи Лоън се извини на феновете си
Снимка: Getty Images/Guliver

Линдзи Лоън успокои феновете си, че е "добре", след като през уикенда направи няколко шумни съобщения в социалните мрежи относно раздялата с годеника й Егор Тарабасов. 

Вчера актрисата публикува дълго съобщение в Instagram, споделяйки с последователите си, че "е взела малко време за себе си", преди да им се извини, че е споделила своите любовни проблеми и е направила объркващи съобщения.

Към съобщението тя качи снимка на яхта, на която е облечена по бански и с шал.

"Съжалявам, че наскоро споделих за някои лични въпроси. Действах под влиението на страх и тъга... Всички правим грешки. За съжаление моите винаги са толкова публични. Направих много духови търсения през последните години и трябваше да мисля по-разумно. Моето намерение не беше да изпращам объркващи съобщения", се казва в съобщението й.

Става въпрос за това, че тя първо обвини Егор в изневяра, после в опит за убийство, а накрая намекна, че е бременна.

30-годишната звезда сподели през уикенда, че вече руснакът, който вече се изнесе от лондонския й дом, й е изневерявал. Тя дори беше повикала полиция, тъй като го обвини, че "иска да я убие". 

"Линди вярва, че Егор има проблеми с гнева, затова иска да ходи на терапия. И двамата искат нещата да се оправят", каза говорителят на Лоън пред New York Post.

 

 

 



Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Много хора се страхуват да кажат какво искат.Точно затова и никога не го получават!

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама