Крисия обича да играе футбол


Крисия обича да играе футбол

10-годишната чаровница Крисия Тодорова, която е българската надежда в тазгодишното издание на Детската Евровизия, заведе водещата на БНТ Мира Добрева в родния си Разград.

В предаването "Отблизо с Мира“ тази събота талантливата певица ще разкрие, че е фен на футбола и едно от любимите й занимания през уикенда е да играе мач с момчетата от града. "Но, само ако са добри“, уточнява тя.

Зрителите ще научат още, коя е любимата книга на Крисия и на кого разказва за вълненията си около участието в Евровизия. Пред камерата на "Отблизо с Мира“ тя ще разкаже, че вечер няма търпение да се прибере у дома, за да сподели с любимото си плюшено куче интересните случки от деня. И ще сподели, че като малка често е сънувала как пее пред голяма публика, а сега вече има щастието това да й се случва наистина. А най-голямата й изява предстои след малко повече от две седмици. Тогава Крисия ще излезе на сцената на Детската Евровизия в Малта, за да се представи с песента "Планетата на децата“, която изпълнява заедно с близнаците Хасан и Ибрахим Игнатови.

В съботното издание на предаването зрителите ще видят още как Мира Добрева е посрещната в училището на Крисия от нейните съученици и учители.

"През целия ден, въпреки натоварената й програма, Крисия се държа като истински професионалист и усмивката й не слезе от лицето. Дори, когато я помолихме да изпълни само един куплет от "Планетата на децата“, тя изпя цялата песен – така, все едно е на сцената на Евровизия в Малта“, сподели водещата Мира Добрева.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Понякога умът има нужда от време, за да приеме онова, което сърцето вече знае.

М.Анджело

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама