Кличко разкри кога ще се оженят с Панетиър


Кличко разкри кога ще се оженят с Панетиър

Въпреки че боксьорът Владимир Кличко и годеницата му Хейдън Панетиър вече са горди родители на дъщеря, те нямат намерение още да сключват брак. Причината е, че украинецът няма намерение да вдига сватба, докато страната му се намира във война.

"Докато в Украйна има война, въпросът със сватбата не е актуален! Разбира се, може и да има сватба, всичко е възможно, но мнозина от хората, които искаме да поканим, имат много по-важни проблеми", заяви Кличко в интервю за "Спорт Сегодня".

"Да, има логика първо да е сватбата, а след това детето. На нас с Хейдън ни се роди дъщеря, ние нямаме брак - нищо страшно. Нашите отношения само станаха по-сериозни, сега ние с нея сме свързани до края на дните си", допълни шампионът в тежка категория. Той разкри още, че американката ще се върне на снимачната площадка още през февруари.

Запитан дали с Хейдън биха позволили на дъщеря си да се занимава с бокс, когато порасне, Владимир е категоричен: "Нашите родители с Виталий бяха против бокса, но не ни спряха. Позицията им беше: 'На нас не ни харесва, но ако на вас ви допада, правете го'. И нашата позиция е същата. Когато детето ми порасне, с каквото и да се занимава, няма да я спирам. Ако избере бокса - на добър час!", отсича украинецът.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Не можеш да промениш това, срещу което отказваш да се изправиш.

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама