Ким с изрусени вежди и в Prada


Ким с изрусени вежди и в Prada

На Ким Кардашиян й отне дълго време, за да бъде приета от модната общност, но накрая го постигна.

34-годишната риалити звезда краси февруарския брой на сп. LOVE, облечена от главата до петите в специално променени модели на Prada от колекцията Пролет/Лято 2013.

На кадрите, заснети миналия ноември в мотел до Лос Анджелис, Кардашиян е с изрусени вежди.

На една от снимките, дело на фотографа Стивън Клайн, съпругата на Кание Уест позира в телефона будка и държи бургер. Тя носи жакардово палто, пристегнато в талията с пластмасов колан, а на ръката й изпъква годежният й пръстен.

Като доказателство, че модният свят е приел Ким, самата Миуча Прада е преправила някои свои модели, за да може Кардашиян да ги носи във фотосесията.

На друг кадър риалити звездата позира в компанията наизвестния модел Кара Делевин, която е голяма дружка със сестра й Кендъл.

Ким може да се похвали и с книга. Тя ще включва селфита на звездата и ще излезе през май. Книгата на Кардашиян, която е маниачка на автопортретите, ще струва 20 долара и в нея ще бъдат поместени и снимки, които досега не е поствала в социалните мрежи.

Интересно ни е кой би платил, за да гледа нейните селфитата.

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Знаете ли защо понякога сме разочаровани? Защото вярваме , че другите са готови да направят за нас това, което ние бяхме направили за тях.

Елиф Шафак

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама