Кейт и Уилям се срещнаха с One Direction


Кейт и Уилям се срещнаха с One Direction
Снимка: Getty Images/Guliver

Херцозите на Кембридж Уилям и Катрин се срещнаха с момчетата от световноизвестната група One Direction на годишното представление на Кралското вариете, състояло се в лондонския театър "Паладиум", пише в. "Дейли експрес".

За младата кралска двойка това е първата поява на събитието.

По традиция на представлението присъства действащият монарх, който може да посочи свой представител. През последните години кралица Елизабет се редува с престолонаследника принц Чарлз.

Очаква се в бъдеще херцозите на Кембридж по-често да се появяват в Кралската ложа, редувайки се с принца на Уелс и отменяйки Нейно величество, която през 2015 г. ще стане на 89 години.

Бременната с второто си дете херцогиня на Кембридж Катрин сияеше в черна дантелена рокля на Даян фон Фюрстенберг.

По-късно любимецът на тийнейджърките Хари Стайлс от One Direction сподели пред репортери, че е поздравил кралските особи за "коремчето" и допълни, че Кейт не му се е сторила "наедряла".

Лиъм Пейн не скри, че никога не е бил по-изнервен в живота си, отколкото при срещата си с херцозите на Кембридж.

Изпълнителят е разговарял за бъдещите концертни планове на One Direction с принц Уилям, който му е споделил, че следи онлайн успеха на групата.

Луис Томлинсън призна, че е "сгафил" и е нарушил протокола, обръщайки се към височайшите особи "свойски", вместо с титлите им.

Източник: БТА

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Една жена трябва да смекчи сърцето на мъжа, а не да отнеме силата му.

Зигмунд Фройд

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама