Евгени Димитров: Разделите с Деси Добрева и Нели Петкова бяха драматични


Евгени Димитров: Разделите с Деси Добрева и Нели Петкова бяха драматични

Евгени Димитров-Маестрото разкрива кои са били най-трудните години на "Ку-ку бенд” и най-драматичните раздели в групата. Това той направи в интервю за новия брой на списание LOVE Style.

"Най-кофти ми е било за Десислава Добрева и Нели Петкова – признава Маестрото. - Много ми е приятно като идват сега на концертите, но когато напускаха, нещата бяха много драматични, защото те се научиха на поведение и на всичко в групата. Станаха абсолютно завършени изпълнители. И в момента, в който бяха започнали да се случват нещата и да стават по начина, по който трябва, изведнъж те тръгваха в друга посока. Но в крайна сметка не мога да ги съдя. Всеки трябва да живее живота си по свой начин и да управлява съдбата си. Това е свещено право. Не можем да се сърдим на някого за нещо подобно. Дали е било грешка или е било правилно, един Господ знае. Всеки си преценява сам от своята камбанария. За мен беше най-трудно чисто емоционално с тяхното напускане, защото това са години труд, за да се стиковат и напаснат нещата. Ние сме организъм и само един от нас да не е в час, нещата се пропукват."

Маестрото откровено признава за трудните периоди, в които са оцелявали наистина на ръба.

"Спомням си времето на "Хъшове”, когато ни гонеха отвсякъде. Беше доста сложно тогава. В общи линии екипът се проверява като дойде такова време, на хубавото всеки иска. Трябва да се сблъскаш с бързия влак и тогава се разбира кой колко струва и на кого можеш да разчиташ. Затова съм щастлив, че хората, които не бяха за този екип, по един или друг начин просто си отидоха от него. От няколко години насам е много спокойно и приятно. Всички идват с усмивка и с удоволствие на работа. Ето сега покрай концерта как никой не започна да мрънка, че е студено или трябва да стоят на стадиона часове наред. Просто всички оценяваме, че изобщо може да ни се случи нещо подобно. И това е най-важното."

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Някой ден ще си достатъчно възрастен, за да започнеш да четеш приказки отново.

К. С. Луис

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама