Ева Мендес: Майчинството е толкова трудно, колкото да бъдеш бебе


Ева Мендес: Майчинството е толкова трудно, колкото да бъдеш бебе

Ева Мендес обикновено е доста потайна относно личния си живот, но актрисата разкри как се справя с майчинството.

40-годишната звезда роди първото си дете, Есмералда Амада, преди шест седмици. Тя сподели в интервю за violetgrey.com, че се чувства много изморена. "Напълно съм изтощена. Смятах, че моите луди нощи са приключили, но тези са едни от най-дивите, които някога съм имала“, каза Ева.

Въпреки че много известни дами прибягват до помощ за новородените си бебета, Мендес и Райън Гослинг нямат бавачка. "За момента се справям без бавачка, но след време бих се замислила да наема."

След като стана майка, актрисата е удивена каква борба е животът на малките деца. "Научих, че е много трудно да бъдеш бебе. За нея всичко е борба. Аз, например, не съм повръщала от 90-те години, а от началото на интервюто тя повърна два пъти. Майчинството е толкова трудно, колкото да бъдеш бебе".

Ева също така разкри как с 34-годишния Райън, с когото са заедно от 4 години, са избрали името на дъщеря си.

"И двамата обичаме героинята Есмералда от "Парижката Света Богородица" на Виктор Юго. Това е много красиво име. Второто й име е Амада, което е името на баба й. На испански означава "обичан". Много се вълнувахме, когато избирахме името на дъщеря си", каза Ева.

След като стана майка, Мендес вече гледа и по нов начин на кариера си.

"Искам да бъда до нея. Мисля си и как тя ще гледа на работата ми по-късно, когато порасне. Например, за снимките за Violet Grey се зачудих дали тя ще се гордее с това. Мисълта, че може някога да я накарам да се чувства неудобно разкъсва сърцето ми", сподели тя.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Една жена трябва да смекчи сърцето на мъжа, а не да отнеме силата му.

Зигмунд Фройд

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама