Ева Борисова стигна Края на света


Ева Борисова стигна Края на света

Актрисата от серила „7 часа разлика“, при която родният елит се надпреварва да отслабва и да се подмладява,тръгна по пътя Камино.

След Мачу Пикчу, Еверест и Антартика, този път успешната бизнесдама си избра най-известниямаршрут за поклонници. Камино, който следва очертанията на Млечния път е поредното предизвикателство за ексцентричната фурия. „Избрах си зимата, защото е по-трудно. Исках да съм сама, да се скапвам от умора, за да мога да погледна нещата отстрани“, признава Ева. Според нея през лятото по пътя си е направо като манифестация.

Още първия ден Камино я посреща със снежна виелица, киша и ледени хотелчета. Ева нарича всичко това приказно и твърди, че благодарение на Камино истински се е запалила по зимните преходи в планината. Средно по 25-30 километра в кишата и дъжда успява да изкрачи Ева, за да стигне до крайната точка – катедралата в Сантяго де Компостела.

Като всеки пилигрим и тя се сдобива със специална диплома – духовна, защото за нея това е духовно пътуване. „Това е моят начин да се отърва от клишетата на ежедневието, да си проветря главата“, признава решителната блондинка. Извървените километри се струват малко на амбициозната дама и тя продължава доФинистерена морето, където вижда надписа „Края на света“.

„От края на света се върнах с нова идея за бизнес и за нови пътешествия“, смее се очарователната актриса. 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Когато целият свят мълчи, дори един глас става могъщ.

Малала Юсуфзай

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама