Еминем, Кейти Пери и Шакира влязоха в Рекордите на Гинес


Еминем, Кейти Пери и Шакира влязоха в Рекордите на Гинес

Суперзвездата на хип-хопа Еминем намери място в 60-ото юбилейно издание на Книгата на рекордите на Гинес с постижение за най-много думи в хитово парче, уместно озаглавено "Rap God" ("Бог на рапа"), съобщи Контактмюзик.

В сингъла Еминем е израпирал 1560 думи за шест минути и четири секунди или средно по 4,28 думи в секунда.

Юбилейното издание на Книгата на рекордите на Гинес включва постижения и на други звезди от музикалния шоубизнес. Сред тях са Metallica, които с историческия антарктически концерт през декември миналата година станаха единствената група в света, свирила на всички седем континента на Земята.

Сред музикалните рекордьори се нареждат и момчетата от One Direction, които станаха първата група, оглавила с първите си три албума престижната класация Топ 200 на "Билборд".

Майли Сайръс фигурира в новото издание на Книгата нa рекордите като най-търсената поп звезда в интернет, Кейти Пери попада сред рекордьорите с най-много последователи в Twitter, а Шакира - с най-много харесвания във Facebook.

Източник: БТА

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Моят съвет: Не губете време да се тревожите за кожата или теглото си. Развивайте способностите си, това, което ви е дадено на тази земя.

Мерил Стрийп

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама