Джони Деп си навлече проблеми заради кучетата си


Джони Деп си навлече проблеми заради кучетата си

Кучетата на Джони Деп, Пистъл и Бу може да бъдат евтаназирани, освен ако не бъдат върнати обратно в САЩ, след като той ги взе в Австралия с частен самолет.

Актьорът, който е в Австралия за снимките на продължението на "Карибски пирати" - "Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales", получи сериозно предупреждение от министъра на земеделието Барнаби Джойс в четвъртък.

"Само защото е Джони Деп, не значи, че е над австралийските закони", каза Барнаби Джойс пред журналисти. Австралия има строги закони за карантина при внасяне на животни, които явно Деп не е знаел, пристигайки в Бризбейн миналия месец заедно с двата си йоркширски териера, без да ги декларира на митницата.


"Има си ред ако искаш да вземеш животни със себе си - взимаш разрешително, те остават под карантина и тогава чак можеш да си ги вземеш", каза Джойс.

Той добави, че разбрал, че Деп си е донесъл кучетата едва когато те били забелязани след посещение при фризьор.

"Време е да бъдат върнати в САЩ. Той може да ги прати обратно там или ще се наложи да ги евтаназираме", добави министърът. Запитан дали не се притеснява, че твърдата му позиция ще настрои Деп срещу него, Джойс отговори, че "не очаква да бъде поканен на премиерата на "Карибски пирати".

Източник: БГНЕС

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Най-голямата болест в днешните времена е да не бъдете обичани.

Принцеса Даяна

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама