Дъщерята на Кърт Кобейн мрази Nirvana


Дъщерята на Кърт Кобейн мрази Nirvana
Снимка: Getty Images/Guliver

Франсис Бийн Кобейн призна, че не е голям фен на музиката на баща си Кърт Кобейн.

В интервю за списание "Ролинг Стоун" по повод документалния филм за Кърт Кобейн, дъщерята на фронтмена призна, че наистина не харесва музиката на Nirvana.

"Наистина не обичам Nirvana. Съжалявам,"Юнивърсъл мюзик", заяви тя. Франсис сподели, че обича музиката на Mercury Rev, Oasis, Brian Jonestown Massacre. "Гръндж сцената не е това, което ме вълнува и интересува", каза тя.

Въпреки това, Франсис признава гения на баща си и сподели, че все още някои от песните му я карат да плаче.

""Territorial Pissings" е страхотна песен, плача всеки път, когато я чуя", каза дъщерята на Кобейн.

В момента тя е на 22 години, но загубва баща си едва на 20 месеца. "Бях на 15, когато осъзнах, че е неизбежно да се откъсна от това. Когато съм в кола и пусна радиото, чувам песен на баща ми. Той е по-голям от живота, а нашата култура е да сме обсебени от мъртви музиканти. Обичаме да ги поставяме на пиедестал. Ако Кърт просто беше друг човек, който изоставя семейството си по възможно най-ужасния начин… Но не беше. Той вдъхнови хората и те го поставиха на пиедестал. Той стана още по-голям, след смъртта си", казва Франсис Кобейн.

"Кърт стигна до точката, когато в крайна сметка трябваше да жертва всяка частица от себе си за своето изкуство, защото светът го изискваше от него", смята Франсис.

За връзката на родителите си тя споделя, че единственото, което знае е, че е била "отровна". Според нея тя не е била бебе, което е трябвало да им помогне да преодолеят проблемите си. "От видеозаписите и писмата, които имам от Кърт… баща ми ме е обичал", заяви тя.

Източник: БГНЕС

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Почти всички хора обичат да говорят за себе си и им пречи само обстоятелството, че другите не искат да ги слушат.

Съмърсет Моъм

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама