Бионсе и Джей Зи ще си имат второ дете


Бионсе и Джей Зи ще си имат второ дете

Едно от най-известните семейства - Бионсе и Джей Зи, ще си имат второ дете, но чрез суроготна майка, пише списание "In Touch".

"Джей и Бионсе се опитват да имат дете чрез сурогатна майка. Бионсе няколко пъти се опита да забременее, но имаше доста проблеми. Тя е уплашена от рисковата бременност и реши, че сурогатната майка е най-добрият вариант", разкри източник пред списанието.

С оглед на това, че певицата призна за първи път, че е преживяла спонтанен аборт, преди да зачене Блу Айви, слуховете звучат достоверно, коментират американски медии.

"Двамата музиканти вече са събрали всички необходими документи и ще им отнеме около 2 месеца, за да намерят идеалната жена, която да износи детето им", каза източникът. Той разкри още една шокираща новина, че това е последният опит на най-влиятелната двойка в шоубизнеса да запази брака си.

Според близки до двойката рапърът е този, който настоява двамата да се опитат да избегнат развода. "Джей успя да убеди съпругата си, че второто дете ще ги сближи и ще реши проблема с отчуждението", разкри запознат.

Източник: БГНЕС

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Не избирай този, когото светът смята за красив. Избери този, който прави света ти красив.

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама