Анистън нае любовен консултант на годеника си


Анистън нае любовен консултант на годеника си
Снимка: Getty Images / Guliver

Дженифър Анистън е наела специалистка по любовни връзки, съобщава "Клоузър", позовавайки се на информация в британското издание на сп. "Грация".

Сандра Хармън има за задача да помогне на годеника й Джъстин Теру да преодолее фобията си към брака.

Дженифър Анистън и Джъстин Теру са сгодени от повече от две години, оттогава в медиите постоянно циркулират спекулации относно датата на тяхната сватба. Според някои източници 43-годишният Теру бил сериозно притеснен от перспективата да застане пред олтара, въпреки че неотдавна той лично заяви в интервю, че е не по-малко нетърпелив от годеницата си да го направи.

Според близки до двойката Дженифър Анистън е потърсила помощ от Сандра Хармън, експерт по любовните връзки, която да поработи върху страховете на бъдещия й съпруг.

"Джен обожава Джъстин и много държи връзката им да се реализира. Тя реши, че Сандра е точният човек, който ще помогне Джъстин да реши проблемите си с обвързването. В миналото Сандра е работила с доста приятели на Джен и всички са изключително доволни от това сътрудничество", заявява източник пред британското издание на "Грация".

Повечето терапевтични сеанси ще бъдат проведени онлайн заради честите ангажименти на Джъстин Теру в Ню Йорк. Приятели споделят, че Дженифър Анистън очаква много от тези сеанси. Тя се надява, че те ще помогнат на Джъстин, който е имал 14-годишна връзка без брак с дизайнерката Хайди Бивънс, да разреши евентуалните му проблеми.

"Джен вярва, че тези сесии ще изкоренят напълно неспособността на Джъстин да поеме конкретен ангажимент и ще го накарат да осъзнае причините за задръжките му.

Програмирани два пъти седмично - по Skype, когато Джъстин е в Ню Йорк - и на базата на процес, състоящ се от няколко етапа, те ще доведат Джъстин до състояние да превъзмогне фобията си.

Източник: БТА

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Човек се дави не защото е скочил, а защото е останал под водата.

Паулу Коелю

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама