Амбър Хърд подаде обвинение срещу Деп в полицията


Амбър Хърд подаде обвинение срещу Деп в полицията
Снимка: Getty Images/Guliver

Американската актриса Амбър Хърд е внесла в полицията в Лос Анджелис, щата Калифорния, обяснение за побоите, които й е нанесъл нейният съпруг - актьорът Джони Деп, съобщиха днес адвокатите на актрисата.

"С това обяснение, Амбър се надява да предостави на полицейската служба на Лос Анджелис полиция възможност да проведе пълно и щателно разследване на събитията, случили се през тази нощ и преди нея. Ако истината бъде разкрита, твърденията на Амбър ще се потвърдят и, както надяваме, на Джони ще бъде оказана помощ, от която той отчаяно се нуждае", отбелязват адвокатите в писмено изявление.

Миналия петък Хърд заяви под клетва, че преди седмица Деп хвърлил мобилния си телефон и я ударил в лицето. По време на изслушването в съда актрисата представи снимка с драскотини и синини по лицето й. Съдия Карл Мур забрани на актьора да се доближава на по-малко от 90 метра до съпругата си.

На 23 май актрисата е подала молба за развод, защото Джони Деп постоянно бил под въздействието на алкохола и наркотиците. По време на 15-те месеца брак холивудската звезда почти не бил трезвен и периодично прекъсвал снимките.

52-годишният Джони Деп и 30-годишната Амбър Хърд се ожениха през февруари 2015 година. Изслушванията по делото за развод са насрочени за 17 юни.

Източник: БГНЕС

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Не бих казал, че жените нямат характер - те просто всеки ден имат различен характер.

Хайнрих Хайне

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама