Алиша Кийс е бременна


Алиша Кийс е бременна

Певицата Алиша Кийс е бременна с второто си дете.

Алиша избра да сподели щастливата новина днес, на 4-та годишнина от сватбата й със Суиз Бийтс. Двамата имат 3-годишен син на име Иджипт, а сега очакват да се роди новият член на семейството им.

"Честита годишнина на любовта на моя живот", написа тя под снимка, която публикува в Instagram. На фотоса тя е заедно със съпруга си и прегръща порасналото си коремче. "И за да бъде празникът ни още по-голям, сме благословени с още един ангел, който е на път. Ти ме правиш по-щастлива от всякога", пише още тя.

Съпругът й, който е продуцент, представи друга снимка от същата фотосесия и сподели вълнението си от очакването на новото попълнение на семейството.

"Любовта е живот и животът е любов. Много сме развълнувани от още един дар от небето. Честита годишнина на моята богиня. 4 години на величие и наздраве за още 100 години", написа той.

Не е ясно кога ще се роди второто им дете, но през ноември миналата година певицата сподели, че имат планове за още деца. На въпрос дали Иджипт иска да има брат или сестра, тя отговаря положително. "Обзалагам се, че иска. Може би не точно на този етап, но никога не казвай никога", казва Алиша Кийс.

Източник: БГНЕС

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Животът е дръзко приключение или нищо.

Хелън Келър

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама