7 звезди, отказали да отслабнат заради роля


7 звезди, отказали да отслабнат заради роля
Снимка: Getty Images/Guliver

Към днешна дата в Холивуд има повече жени с извивки, отколкото преди 10 години. Но много хора там все още смятат размер XS за по-добър от всички останали. Някои знаменитости обаче обичат телата си такива, каквито са, и нямат намерение да ги променят, дори ако това означава да получават по-малко филмови роли. Ние аплодираме решенията на тези знаменитости и смелостта им да застанат зад избора си, дори ако това решение е попречило на перспективите им за кариера. Ето кои са звездите, отказали да отслабнат заради роля.

1. Дженифър Лорънс

Дженифър отказала да отслабне за ролята си на Катнис в „Игрите на глада“, защото вярва, че като актриса има способността да контролира образа, който младите момичета ще виждат по телевизията.

„Никога няма да гладувам за роля. Не искам малките момичета да си казват: „О, искам да изглеждам като Катнис, така че ще пропусна вечерята.“ Опитвах се да накарам тялото си да изглежда стегнато и силно, а не слабо и недохранено,“ разкри тя в откровено интервю.

2. Патриша Аркет

Патриша е имала спор с един от продуцентите, който я помолил да отслабне за ролята на Алисън Дюбоа в телевизионния сериал „Медиум”. Тя е казала „Тази дама е майка, омъжена е, има 3 деца. Не, няма да сране”.

3. Кирстен Дънст

София Копола предложила на Дънст да отслабне за ролята си в „Beguiled”. Тя обаче отказала и за щастие режисьорката проявила голямо разбиране. „Много по-трудно е, когато си на 35 и мразиш да тренираш. Ям пържено пиле и фаст фууд преди работа. Така че просто нямах опции! Казах им „Съжалявам, че не мога да отслабна за тази роля.“

4. Марго Роби

За наша изненада една от най-разпознаваемите актриси, Марго Роби, била помолена да отслабне за ролята си на Джейн във филма „Легендата за Тарзан“, което би означавало спазване на строга диета. Но Роби отказала, казвайки на продуцентите, че това е филм от 19-ти век и жените не бивало да бъдат толкова слаби през онези години.

5. Сиена Милър

Когато Сиена получила ролята на Иди Седжуик във „Factory Girl“, тя била помолена да отслабне.

„Иди Седжуик беше по-слаба от мен, така че режисьорът Джордж Хикенлупър искаше да отслабна. Но не мога да работя толкова много и да не ям. Той идваше и се опитваше да грабне гевреците от ръцете ми“, разкри тя.

6. Ашли Бенсън

Въпреки че Ашли е размер S, по време на актьорската си кариера е чувала, че е с наднормено тегло за определени роли. Но тя отказва да отслабне, защото смята, че не е необходимо.

„През последните няколко години чух няколко пъти „Ти си твърде дебела за това“. И аз стоях и се чудех „Чакайте, какво? Искате скелет?“

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Звезди


Реклама

Облечени от глава до пети в любов. И това е единствената марка, която никога не излиза от мода.

"Сексът и градът"

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама