5 шокиращи звездни трансформации


5 шокиращи звездни трансформации

Често чуваме как дадена знаменитост се е променила за дадена роля (например Матю Макконахи за “The Dallas buyer’s club“). Но докато на някои им плащат милиони, за да се трансформират, други го правят за себе си. И постигат невероятни резултати!

Кели Озбърн

Позната на повечето като дъщерята на Ози, тя успя да превъзмогне проблемите с теглото си и свали цели 19 килограма с помощта на здравословна диета и много фитнес. „Сега, когато се погледна в огледалото, се чувствам много различна. За пръв път се гледам и не мразя това, което виждам“, казва тя. В момента Кели е актриса и моден кореспондент за предаването “Fashion police”.

Джона Хил

Джона Хил ни е разсмивал хиляди пъти посредством многото си превъплъщения.  През 2011 година той реши да предприеме драстична промяна, като свали близо 20 килограма чрез редовни тренировки и диета със суши. „Да се вкараш във форма е въпрос на зрялост. Хората те вземат насериозно.“ Джона често пъти казва, че за него е много трудно да се задържа във форма и да спортува. Нещото, от което не може да се откаже, е бирата. „Отидох при диетолог и му казах- виж сега, ще се откажа от всичко и ще живея здравословно, но намери начин как това да стане с бира!“

Чаз Боно

Чаз Боно е единственото дете на Сони и Шер. Преди да се трансформира, светът го познаваше като русо момиче. След операция за смяна на пола, той реши да отслабне и да живее по-здравословно. През 2013 година той свали 30 килограма и по този начин холестеролът и кръвното му се нормализираха.

Снуки

Никол „Снуки“ стана популярна покрай „Jersey shore“- един от сериалите на MTV. И то популярна в лоша светлина. След като миналата година роди, Снуки реши да влезе във форма, като свали 20 килограма, а по време на процеса качваше клипове в YouTube, за да вдъхнови и други жени.

Майли Сайръс

Майли беше популярна със тийн сериала „Хана Монтана“, чиято аудитория се състоеше предимно от деца до 14-15 години. Въпреки че от малка тя стана богата и известна, се справяше много добре със славата. До 2013 година, когато тя сякаш се „прероди“. Отряза косата си, започна да носи все по-малко дрехи, провокативността замени невинността. 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

В действителност там, където не достигат разумните доводи, ги заменят с викове.

Леонардо да Винчи

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама