10 звезди против пластичните операции


10 звезди против пластичните операции
Снимка: Getty Images/Guliver

Макар че в Холивуд красотата и младостта са издигнати на пиедестал, има известни дами, които не биха легнали под ножа, за да постигнат това.

Тези жени са против пластичните операции и твърдо застават зад естествената красота. Те не се срамуват от несъвършенствата и бръчките си, а вие?

Мерил Стрийп смята, че тези, които се подлагат на пластични операции, привличат повече внимание към чертите на лицето си, отколкото тези, които не го правят.

Кейт Уинслет казва, че пластичните операции са срещу нейните ценности.

Тина Фей смята, че Ботоксът прави лицата да изглеждат като блестящи, восъчни свещи.

Хубавата жена Джулия Робъртс признава, че веднъж е пробвала Ботокс, но се кълне, че никога повече няма да си сложи. Тя предпочита да живее здравословно, а също така иска хората да знаят какви емоции изпитва, а да не "сковава" лицето си, за да заличи бръчките си.

Джоди Фостър предпочита да чува, че има грозен нос, отколкото, че й е направена лоша пластична операция.

Джулиан Мур: "Козметичната хирургия започна да изглежда като нещо нормално, затова загубихме представа как изглежда истинското лице."

Ема Томпсън смята, че 60-годишните жени не трябва да изглеждат сякаш са 30-годишни.

Италианската актриса Изабела Роселини също предпочита да остарява естествено, като смята, че пластичните операции налагат грешни стереотипи за красота.

Сигорни Уийвър: "Животът трябва да оставя следи върху лицето ви."

Бриджит Бардо е вложила парите си в защита на животните, а не в пластични операции.

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Не смятам, че лифтингът е жизненоважен за една жена. Дори да получите красиво лице, белезите върху сърцето и черните петна в душата остават.

Бриджит Бардо

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама