Кеша обвини бившия си продуцент в сексуален тормоз


 Кеша обвини  бившия си продуцент в сексуален тормоз
Снимка: Getty Images/Guliver

Певицата Кеша обвини бившия си продуцент д-р Люк в сексуално посегателство и морален тормоз, предаде Франс прес. След като отхвърли тези обвинения, продуцентът на свой ред набеди певицата, че уронва престижа му и неправомерно е прекъснала договора си с него.

Според текста на жалбата, внесена във Върховния съд в Лос Анджелис, 27-годишната Кеша обвинява 41-годишният продуцент, чието истинско име е Лукас Себастиан Готвалд, "че я е принуждавал да употребява дрога и алкохол, за да може да злоупотребява сексуално с нея". Освен това продуцентът я унижавал постоянно с цел да я накара "да загуби самоуважение и да не може да се контролира".

Певицата твърди още, че д-р Люк е получил прякора си, "продавайки дрога в продължение на десетте години, през които е бил китарист в предаването "Saturday Night Live", преди да стане продуцент и композитор на най-големите звезди на американския поп, като Кейти Пери, Риана, Кели Кларксън или Бритни Спиърс. Тя настоява да получи обезщетение за щети и пропуснати ползи и за прекъсване на договора си с него, който продължава да е в сила.

Съвсем различна е версията на д-р Люк, четирикратно номиниран за наградите "Грами".

Той също депозира жалба в съда, в която обвинява певицата, нейната майка и новия й мениджър в уронване на престижа и неправомерно прекъсване на договора. Кеша е обвинена във "фалшиви изявления" по негов адрес, които имат за цел да му навредят и също настоява за обезщетение за вреди и пропуснати ползи.

Източник: БТА

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Времето ви е ограничено, затова не го губете, живеейки живота на някой друг.

Стив Джобс

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама