Запознайте се с двойничката на Риана


   Запознайте се с двойничката на Риана

Риана е една от най-известните жени в момента и сме сигурни, че всички много добре знаете как изглежда певицата. Е, явно не всички. Запознайте се с Анделе Лара, която често я бъркат с Риана. 22-годишната студентка е от Бостън, Масачузетс и определено е много добро копие на барбадоската изпълнителка.

Тя сподели пред "Дейли Мейл“, че не може да излезе от вкъщи, без да бъде обградена от крещящи фенове на Риана, които искат да се снимат с нея.

Непознати я преследват навсякъде и Анделе сериозно се е замислила да започне да работи като професионална двойничка на певицата.

"Знам, че с радост мога да напусна почасовата си работа и университета и да имам кариера като двойничка на Риана.“

Анделе се е чувствала като грозното пате, когато била малка, но станала по-уверена през тийнейджърските си години.

"Като дете бях много срамежлива. Бях известна като слабото момиче с голямото чело. Но с годините минах през много етапи, за да открия себе си и експериментирах с различни прически и модните тенденции."

Лара е била на 15 годни, когато нейните съученици забелязват приликата й с Риана. Оттогава тя не страда от липса на внимание, даже напротив. Случвало й се е вманиачени фенове да я преследват с дни, а също така е имало моменти, когато не е можела да позира за поредната снимка, но никога не е отказвала. "Знам, че се радват много, когато си мислят, че са срещнали РиРи, затова никога не съм отказвала да се снимам.“

Благодарение на приликата си с Риана, миналата година Анделе е спечелила повече от 20 000 долара от договори с модни компании и повече от 18 000 последователи в Instagram.

"Имам договори с фризьорски салони, с производители на маратонки, козметика, аксесоари за коса и дрехи. Също така влизам безплатно в клубове и получавам безплатни питиета."

"Огромен фен съм на Риана. Много звезди се превърнаха в нещо, което не са, но ми изглежда, че тя остана вярна на себе си. Бих се радвала да се срещна с РиРи и да си направя селфи с нея."

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Не се бойче, че ще ви стъпчат - стъпканата трева се превръща в пътека.

Блага Димитрова

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама