Седмичен хороскоп до 3 юли


Седмичен хороскоп до 3 юли
Снимка: iStock/Guliver

Овен

През последната седмица на юни ви очаква доста работа, за онези от вас, за които вече не тече отпуската. Имате много задължения, които да отменете преди да излезете в заслужена почивка. Затова започнете още от понеделник. Във вторник ще протичат активни преговори, като те може да бъдат не само със служебни, но и с лични партньори. Съветът на звездите е да не се раздавате излишно – предоставете инициативата на отсрещната страна. В четвъртък бъдете внимателни – гледайте си в краката и се оглеждайте. Бъдете внимателни и когато боравите с пари. В петък ще може да си отдъхнете. Почивните дни може спокойно да посветите на общуване с роднини, които живеят зад граница или да подновите кореспонденция с чужденци.

Телец

Седмицата може да започне с чувство за тревожност за някои представители на знака, макар да нямате сериозна причина за това. Най-вероятно просто липсата на сериозни събития ще ви накара да сте по-тъжни. Това не е причина да встъпвате в конфликти, ситуацията може да стане опасна за вас, направете всичко възможно, за да се сдържите от остра реакция. В сряда ден ви очаква и приятно преживяване, просто съсредоточете вниманието си към него. В петък ще получите известие. Събота и неделя посветете на срещи с приятели.

Близнаци

Последните дни на юни ще ви посрещнат с добра новина. Онези от вас, които са студенти ги чака предизвикателство в обучението. Друга част ще трябва да решат юридически проблем. Имате всички шансове той да се разреши във ваша полза. В сряда бъдете особено внимателни - пресичайте внимателно и си гледайте в краката. В четвъртък ваш приятел ще ви помоли за помощ. Изобщо тази седмица общуването с приятели няма да е заради решаването на проблеми, а не за приятно прекарване. Длъжни сте да помогнете. Смело може да се отдадете на почивка след петък. Направете си планове да заминете извън града.

Рак

Последната седмица на юли ще ви дари със спокойствие и хармоничност във всекидневието. Ще сте заети основно с дреболии, които са ви по сърце. Вторник и сряда ще ви донесат много приятни мигове с приятели. Нека във вторник вниманието ви бъде особено изострено. Не се карайте с приятели. Четвъртък и петък най- добре прекарайте насаме със себе си. Така ще избегне ненужен конфликт с любимия, който обаче може да има неприятни последици. Събота и неделя ще ви компенсират с приятни събития. Ще получите добра новина от роднини, свързана с наследство или ценни вещи.

Лъв

Колкото и да ви се иска да сте нон стоп навън, все още повечето от вас имат време до отпуската. Въпреки това топлото и слънчево време ще ви донесе все повече минути и часове, прекарано с приятели навън. Все нямате време да си починете, затова още във вторник направете нужното, за да се погрижете за здравето си. Във вихъра си сте и виждате, че хората ви се възхищават. В унеса си, обаче, рискувате да се възгордеете прекалено и да си позволите поведение, което никой няма право да си позволява. Останете коректни и лоялни , в противен случай може да се заплетете в интриги. В сряда – най-добре си починете от славата на спокойствие у дома. В четвъртък и петък може да покажете новия си, обуздан образ. Съботата ще ви донесе любов- докажете, че я заслужавате.

Дева

През тази седмица повече от всякога ще се види, че сте надарени с трудолюбие и дисциплина, така че няма за какво да се притеснявате. Плодовете на работата ви ще бъдат забелязани още във вторник. Ще се проявите ярко в творческия процес. Доволни от себе си в сряда напълно заслужено може да се отдадете на разкрасителни процедури. В четвъртък може да получите съобщение от чужбина, а ако сте далеч от дома, ви очаква много общуване с близките ви.Почивните дни задължително прекарайте извън града и сред зелено.

Везни

През последните дни на юни за вас ще е най-добре да започнете с обновявания и малки промени. Няма значение в коя сфера ще бъдат те. Не забравяйте да се погрижите за външността си. Няма да е зле да поработите и върху себе си, да се опитате да сте по-сдържани и разсъдливи. Интуицията ви ще е засилена през седмицата, вместо веднага да изразите мнението си, по-добре го запазете за себе си и наблюдавайте събитията. Повечето хора не обичат да дават акъл. Опитайте се да поддържате мира вкъщи, от това до голяма степен ще зависи настроението ви. Почивните дни прекарайте в усамотение или с роднини, но само ако имате желание.

Скорпион

Тази седмица може да ви се строи инфарктна, но нищо няма да е толкова фатално, колкото ви се струва. Ако възникнат трудности в оформянето на документи, не се отчайвайте, макар и в последния момент – всичко ще се нареди. В четвъртък ще получите заслужено признание в работата си, подплатено във финансово отношение. В петък, макар и последен работен ден, с пълна сила ще разкриете способностите си Дните ще са особено успешни за тези, на които им предстои полагане на изпити, преговори с чужденци или пътуване. Приятелските ви отношения ще се активизират и ще имате възможност да изявите лидерските си качества.

Стрелец

Седмицата ще е наситена със събития, в които ще изпъкнете като информирана и общителна личност, каквото всъщност сте. Сега обаче тези ви качества ще ви свършат страхотна работа, която ще подсигури близкото ви бъдеще. В четвъртък и петък най-добре останете у дома. Не съжалявайте за това време, защото почивните дни ви обещават веселие и забавление с приятели. Бъдете внимателни с количеството алкохол, което поемате. Рискувате да извършите неща, за които ще ви е трудно да се извинявате по-късно. Периодът препоръчва да обърнете повече време и отдадете вниманието си на дома и въпросите, свързани с него. Не ви се занимава точно с това в момента, но имате отговорности. Това може да ви натовари и да се стигне до конфликт между вас и близките ви – не го допускайте и ако е нужно – се извинете навреме.

Козирог

През тази седмица ще ви вълнува всичко, което е свързано със семейството, роднините, дома ви и бита. Първите два дни от периода са подходящо време за решаването на въпроси, свързани с дома, така че с чиста съвест отделете по-голямата част от времето си на семейството. В четвъртък ви очакват ви забавления с приятели, в които ще се изявите с целия чар и способност за общуване. Възможно е да изживеете нещо незабравимо и това ще се случи в събота. Бъдете на ниво, не злоупотребявайте с алкохола. Бъдете честни със себе си и останалите, рано или късно всичко излиза наяве. Не посещавайте неохраняеми плажове и не влизайте във водата с пълен стомах.

Водолей

През последните дни на юни звездите ви съветват да обърнете повече внимание на външността си. Лятото разкрива много неща, така че трябва да сте на ниво. Периодът е такъв, че хората около вас отдават значение на това как изглеждате. В четвъртък е добре да се съсредоточите върху подробностите около предстоящо пътуване. Онези от вас, които учат е добре да не пренебрегват задълженията си, свързани с образованието, както и оформянето на документи. Това ще ви гарантира финансовата стабилност. В петък бъдете внимателни, не извършвайте рисковани действия и се пазете. Забравете за алкохола и лекарства, които са ви непознати и не са предписани от специалист.

Риби

Започва период , в който ще ви се наложи да се поизпотите не само заради жегите. Ще имате някои грешки за поправяне и ще трябва да признаете, че не сте били прави. Абсолютно всеки греши и вие не правите изключение. Освен това грешките ви изобщо не са фатални. Много е важно да го разберете и да не се обвинявате. През целия период избягвайте алкохола. Той може да ви доведе до грешни решения и постъпки. В четвъртък се опитайте да бъдете много положителни, дори ако ви се налага да положите неимоверни усилия за това. Планирайте излизане през почивните дни и имайте контакт с природата. Прекарайте тези дни в тишина.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Не се обиждам от вицове за тъпи блондинки, защото не съм тъпа. А не съм и блондинка.

Доли Партън

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама